Asistent za upravljanje projektima / Asistentica za upravljanje projektima (14 CSVET bodova) - online nastava

Osposobljavanje
Ekonomija, trgovina i poslovna administracija

O
Programu

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije ASISTENT ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA /ASISTENTICA ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA (osposobljavanje, 14 CSVET bodova) - online nastava

POČETAK PROGRAMA: 15.04.2024.

ZAVRŠETAK PROGRAMA: 15.10.2024.

NAZIV MODULA - RAZINA / SKUPOVI ISHODA UČENJA (SIU)

Programi financiarnja Europske unije - razina 4

 • SIU 1: Osnove EU Fondova (1 CSVET)

Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u pripremi projekta u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje projekta. Polaznici će moći razlikovati vrste EU fondova i programa Europske unije te identificirati nadležne institucije u Republici Hrvatskoj u cilju pronalaženja optimalnih izvora financiranja projekta.

Osnove projektnog upravljanje - razina 4

 • SIU 2: Projektni ciklus (2 CSVET)
 • SIU 3: Logička matrica (2 CSVET)
 • SIU 4: Priprema projekta (2 CSVET)
 • SIU 5: Administrativna podrška u provedbi projektnih aktivnosti (2 CSVET)
 • SIU 6: Izvještavanje i evaluacija (2 CSVET)

Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u svim fazama projektnog ciklusa. Polaznici će moći izrađivati dokumentaciju u svim fazama projektnog ciklusa, odabirati načine komunikacija s dionicima projekta, izrađivati logičku matricu projekta i planirati marketinške aktivnosti u cilju vidljivosti projekta. Uz navedeno, polaznici će moći i izrađivati izvješća za sve faze projektnih aktivnosti.

Osnove javne nabave - razina 4

 • SIU 7: Javna nabava (3 CSVET)

Cilj modula je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u svim fazama provedbe postupka javne nabave. Polaznici će moći razlikovati postupke javne nabave, poznavati slijed kreiranja dokumentacije u postupcima javne nabave te napraviti plan nabave. Uz navedeno, polaznici će moći raspoređivati i arhivirati dokumente proizašle iz postupka javne nabave.

Vrsta programa

Osposobljavanje

Upisi u e radnu knjižicu

Da

Uvjeti za upis

Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2*

* Razina 4.2 je gimnazijsko srednjoškolsko obrazovanje, četverogodišnje i petogodišnje strukovno srednjoškolsko obrazovanje

Cijena

751,61 €

HZZ VAUČER za obrazovanje pokriva iznos u cijelosti.

Potrebne isprave

Dokumenti potrebni za upis (uz predočenje originala):

 • preslika javne isprave o završenoj zadnjoj cjelovitoj kvalifikaciji (svjedodžba/diploma),
 • preslika domovnice,
 • preslika rodnog lista,
 • upisnica i ugovor o obrazovanju.

Mogućnost plaćanja

 • HZZ VAUČEROM za obrazovanje,
 • karticama Maestro i Visa ZGB, ESB, PBZ  Premium VISA i DINERS do 12 rata, Maestro i VISA Privredne banke do 24 rate,
 • u cijelosti gotovinom ili debitnim karticama odmah kod upisa u program,
 • uplatom na žiro račun temeljem naloga za plaćanje.

Trajanje programa

350 sati

NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE:

 • Redovita nastava, uz mogućnost izvođenja putem online prijenosa u stvarnom vremenu.

---

Program obrazovanja provodi se redovitom nastavnom u trajanju od 350 sati, putem online prijenosa u stvarnom vremenu koristeći aplikacije za virtualno učenje (vođeni proces učenja i poučavanja), a učenje temeljeno na radu osim uživo, u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavaca s kojim Ustanova ima sklopljeni ugovor o suradnji, također, i/ili putem online prijenosa u stvarnom vremenu koristeći aplikacije za virtualno učenje, u virtualnoj učionici s pomoću neke od dostupnih platformi za videokonferencije, preko online platformi, npr. Zoom, Google Classroom, Microsoft Teams i sl. Na tim će se platformama postaviti osnovni nastavni materijal potreban za održavanje redovite nastave. Dodatni materijal, koji se osobito odnosi na materijale većeg formata poput videa, zvučnih zapisa i većih PDF formata, bit će dostupan na platformama poput Dropbox, Google Drive i sl. Uz navedene platforme, koriste se i druge aplikacije te društvene mreže (E-mail, WhatsApp, Viber i Facebook grupe) putem kojih nastavnik također šalje materijale, ali i zadaće.


Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 102 sata, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 118 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 130 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima. Kod polaznika se potiče razvijanje samostalnosti i odgovornosti u izvršenju radnih zadaća kao i razvijanje suradničkih odnosa s ostalim sudionicima u zajedničkom radu te stvaranje budućih kvalitetnih poslovnih odnosa.

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na

0800 321 321

ili pošaljite upit e-poštom na adresu

upisni@pou.hr

Moglo bi vas zanimati