Program se provodi kontinuirano od 2005. godine. Po završetku programa polaznici će stručno i kvalitetno planirati i organizirati rad u ugostiteljskom objektu, brinuti o prezentaciji i promidžbi restorana, ekonomičnosti rada, estetskom izgledu jela i uređenju prostora. Jedan od vještina koju će steći je i osmišljavanje prezentacija i promocije nacionalnih jela i pića.
Vrsta programa
Četverogodišnji srednjoškolski program
Upisi u e radnu knjižicu
Da
Uvjeti za upis
završena najmanje osnovna škola i navršenih 14 godina - za upis u 1. razred;
završena srednja škola i navršenih 17 godina - za upis u prekvalifikaciju
Cijena
RAZRED - 8.702,35 kn / 1.155,00 €
razlika predmeta za prvi razred (kod upisa u 2. razred) - 3.013,80 kn / 400,00 €
razlika predmeta za prvi i drugi razred (kod upisa u 3. razred) - 4.520,70 kn / 600,00 €
razlika predmeta za prvi, drugi i treći razred (kod upisa u 4. razred) -7.534,50 kn / 1.000,00 €
PREKVALIFIKACIJA - 15.069,00 kn / 2.000,00 €
prekvalifikacija iz programa kuhar (trogodišnji) - 11.000,37 n / 1.460,00 €
Tečaj konverzije 7,53450
Potrebne isprave
svjedodžba osnovne škole (za upis u 1.razred)
svjedodžbe prethodno završenih razreda srednje škole
svjedodžba o završnome radu/ispitu (za upis u prekvalifikaciju)