Program se provodi kontinuirano od 2005. godine. Po završetku programa polaznici će stručno i kvalitetno planirati i organizirati rad u ugostiteljskom objektu, brinuti o prezentaciji i promidžbi restorana, ekonomičnosti rada, estetskom izgledu jela i uređenju prostora. Jedan od vještina koju će steći je i osmišljavanje prezentacija i promocije nacionalnih jela i pića.
Vrsta programa
Četverogodišnji srednjoškolski program
Upisi u e radnu knjižicu
Da
Uvjeti za upis
završena najmanje osnovna škola i navršenih 14 godina - za upis u 1. razred;
završena srednja škola i navršenih 17 godina - za upis u prekvalifikaciju
Cijena
RAZRED - 1.155,00 €
razlika predmeta za prvi razred (kod upisa u 2. razred) - 400,00 €
razlika predmeta za prvi i drugi razred (kod upisa u 3. razred) - 600,00 €
razlika predmeta za prvi, drugi i treći razred (kod upisa u 4. razred) - 1.000,00 €
PREKVALIFIKACIJA - 2.000,00 €
prekvalifikacija iz programa kuhar (trogodišnji) - 1.460,00 €
Potrebne isprave
svjedodžba osnovne škole (za upis u 1.razred)
svjedodžbe prethodno završenih razreda srednje škole
svjedodžba o završnome radu/ispitu (za upis u prekvalifikaciju)
domovnica
rodni list
upisnica s ugovorom
Mogućnost plaćanja
karticama Maestro i Visa ZGB, ESB, PBZ Premium VISA i DINERS do 12 rata, Maestro i VISA Privredne banke do 24 rate,
u cijelosti gotovinom ili debitnim karticama odmah kod upisa u program.