Tehnika motornih vozila, 30. prerađeno i nadopunjeno izdanje

Tehnika motornih vozila, 30. prerađeno i nadopunjeno izdanje 2017

Općenite informacije

Cijena: 44,59 € (336,00 kn)

Dodatne informacije

Broj stranica: 788 str. Dimenzije: 165x235 mm Godina izdavanja: 2017 Kategorija: Biblioteka majstor ISBN: 978-953-254-044-4 Uvez: Meki uvez
Tečaj konverzije 7,5345. Cijena u eurima je izračunata prema Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, članak 14. stavak (3). te Uredbi Vijeća (EU) 2022/1208 od 12. srpnja 2022. o izmjeni Uredbe (EZ) br. 2866/98 u pogledu stope konverzije eura za Hrvatsku.

Opis

Nakon trideset izdanja originalnog priručnika, Tehnika motornih vozila postala je praktički obavezna literatura svih onih koji se bave motornim vozilima i to za čitavo njemačko govorno područje, a zbog pristupačno iznesenog sadržaja priručnik je preveden i na brojne europske jezike. Nakon deset godina ovo je drugo izdanje na hrvatskom jeziku čime je napravljen velik iskorak u približavanju današnjem stanju tehnike suvremenih motornih vozila. Naime, u tih deset godina obim priručnika je zbog brojnih proširenja i nadopuna više nego udvostručen.

Priručnik TMV kroz brojne crteže i sheme u mnogome olakšava razumijevanje iznesene materije, pa će tako mnogima biti pomoć u razumijevanju brojnih postupaka, procesa i sustava motornih vozila, posebno učenicima srednjih tehničkih škola, učenicima škola za obrtnička zanimanja, trgovcima, majstorima, tehničarima pa i studentima za pojedine stručne predmete.

Učenicima na praktičnoj izobrazbi ovaj priručnik - Tehnika motornih vozila može dobro poslužiti kao pomoć u razumijevanju tehničkih procesa i međusobne povezanosti sustava. Građa iz priručnika pruža mogućnost za uspješno usvajanje prijeko potrebnih stručno-teorijskih znanja za razumijevanje tehnike motornih vozila te za stjecanje praktičnih majstorskih vještina. Gdje god je to bilo potrebno, u priručniku su uvažene najnovije norme (standardi).