Fizikalna terapija 1 - NOVO

Fizikalna terapija 1 - NOVO 2020

Općenite informacije

Autori: Martina Buben Sakoman Cijena: 80,00 kn

Dodatne informacije

Broj stranica: 112 str. Dimenzije: 200x260 mm Godina izdavanja: 2020 Kategorija: Udžbenici ISBN: 978-953-254-063-5 Uvez: Meki uvez

Opis

Novo izdanje. Udžbenik Fizikalna terapija 1 nalazi se u Katalogu odobrenih udžbenika  za šk. god. 2020./2021. - strukovne škole.

Udžbenik je nastao kao rezultat višegodišnjega rada u srednjim strukovnim i zdravstvenim školama, zdravstvenim ustanovama i volonterskoga rada u udrugama civilnoga društva. Nastao je iz potrebe za cjelovitijom nadopunom nastavnom literaturom gradiva iz nastavnoga predmeta Fizikalna terapija za učenike 2. razreda srednjih strukovnih i zdravstvenih škola u smjeru fizioterapeutski/a tehničar/ka, da se na taj način unaprijedi nastava i nadomjesti nedostatak stručne literature. Udžbenik je u cijelosti zamišljena kao stručni tekst i čini smislenu cjelinu u skladu s nastavnim planom i programom navedenog zanimanja u zdravstvenoj struci. Tematika sadržaja temelji se na kurikulumu strukovnoga obrazovnog programa i tvori pouzdanu osnovu daljnje strukovne izobrazbe učenika zdravstvene struke.