POZIV - Okrugli stol SUDIONIČKO UPRAVLJANJE U KULTURI

Novosti 05.06.2019.

Pozivamo Vas na  okrugli stol  SUDIONIČKO UPRAVLJANJE U KULTURI koji će se održati 13. lipnja 2019. godine u 13:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb.

 

Na okruglom stolu raspravljat će se o nekim osnovnim pretpostavkama za veće uključivanje građana i lokalne zajednice u pripremu i provedbu kulturnih programa. Poseban naglasak stavit će se na razvoj novih oblika suradnje, razvoju participativnih modela upravljanja,  održivu participaciju osoba u nepovoljnom položaju u organiziranju, stvaranju i konzumiranju kulturnih programa (posebno osoba s invaliditetom). Bit će također riječi o mogućnostima financiranja ovih inicijativa i novih oblika suradnje civilnog i javnog sektora.

 

Okrugli stol je priređen u sklopu provedbe projekta KRUG – KultuRa, Umjetnost i Građani i ESF natječaja Kultura u centru (posrednička tijela su Ministarstvo kulture i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva).  Na okruglom stolu sudjelovat će sudionici iz područja kulture, upravljanja, jedinica lokalne i regionalne samouprave, organizacija civilnog društva, umjetničkih organizacija.

 

Molimo Vas da nam potvrdu dolaska javite na e-mail: silvija.mrsic@pou.hr ili na tel. 095/6003 009 do 10.06.2019.

 

Veselimo se Vašem dolasku!