OBAVIJEST O OBUSTAVI REDOVNE NASTAVE

Novosti 13.03.2020.

OBAVIJEST

O OBUSTAVI REDOVNE NASTAVE

ZA POLAZNIKE SREDNJOŠKOLSKIH PROGRAMA, PROGRAMA PREKVALIFIKACIJE, OSPOSOBLJAVANJA, USAVRŠAVANJA I HOBI PROGRAMA

 

Sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama te na fakultetima, a u cilju što veće prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19),

Pučko otvoreno učilište Zagreb obavještava sve polaznike da se od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavlja održavanje redovne nastave u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb na period od dva tjedna.

Održavanje redovne nastave u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb nastavit će se dana 30. ožujka 2020. godine, osim u slučaju drugačije odluke nadležnih tijela.

U međuvremenu, u obrazovnim programima koji to dozvoljavaju, nastava će se izvoditi na daljinu uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije, a o terminu i načinu takvog izvođenja nastave polaznici će biti pravovremeno obaviješteni od strane nastavnika ili voditelja programa.

U periodu obustave nastave Pučko otvoreno učilište Zagreb radit će u jednoj smjeni u vremenu od 08:00 do 16:00 sati.

Molimo polaznike za razumijevanje te pozivamo na oprez i pridržavanje uputa i preporuka nadležnih tijela vezane za koronavirus (COVID-19) dostupne na internetskim stranicama Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, gdje se redovito ažuriraju.  

S poštovanjem,

RAVNATELJ

Ivan Šutalo, dipl. ing.