OBAVIJEST O OBUSTAVI NASTAVE ZA POLAZNIKE SVEUČILIŠTA ZA TREĆU ŽIVOTNU DOB

Novosti 13.03.2020.

O B A V I J E S T

ZA POLAZNIKE SVEUČILIŠTA ZA TREĆU ŽIVOTNU DOB

 

Sukladno preporučenim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Apelu Grada Zagreba građanima, a vezano za epidemiju koronavirusa (COVID-19), građanima starijim od 65 godina preporučuje se ostanak u kućama i izbjegavanje kontakata.


Budući da velik dio polaznika Sveučilišta za treću životnu dob Pučkog otvorenog učilišta Zagreb pripada skupini građana starijih od 65 godina, Pučko otvoreno Učilište Zagreb odgađa nastavu za polaznike Sveučilišta za treću životnu dob u razdoblju od 16.03.2020. do 10.04.2020. godine, a koje je podložno promjenama ovisno o mjerama i preporukama nadležnih tijela.


Održavanje nastave ponovno će započeti kada okolnosti to budu dozvoljavale, o čemu će polaznici biti na vrijeme obaviješteni, a sve informacije bit će dostupne na internetskim stranicama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb.


Molimo polaznike za razumijevanje te pozivamo na oprez i pridržavanje uputa i preporuka nadležnih tijela vezane za koronavirus (COVID-19) dostupne na internetskim stranicama Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, gdje se redovito ažuriraju.

 

S poštovanjem,


RAVNATELJ
Ivan Šutalo, dipl. ing.