Ukusna dijetetika

Arhiva 23.11.2018.

Naučite zdravo i ukusno kuhati, i to besplatno uz EU projektu „Ukusna dijetetika“

Dođite na besplatnu radionicu 30.11. u 17:00 sati  u POU Zagreb, Ulica grada Vukovara 68

 

Pučko otvoreno učilište Zagreb provodi projekt u partnerstvu s HUP-ZAGREB d.d. za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Regionalnim uredom Zagreb i Hrvatskim akademskim centrom primijenjenog nutricionizma (HACPN).

Tijekom projekta razvija se inovativni obrazovni program iz područja zdravog / dijetetskog kuharstva, a u program će moći besplatno uključiti 30 nezaposlenih osoba starijih od 54 godine i 10 osoba s invaliditetom s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Završavanjem programa polaznicima će se povećati konkurentnost na tržištu rada, poboljšati socijalna uključenost, te će se potaknuti motiviranost za daljnji osobni rast i razvoj.

Ukusna dijetetika odgovor je na potrebe hrvatske turističke i ugostiteljske potražnje i sve veća zdravstvena oboljenja populacije te velik broj gostiju koji imaju rastuću svijest o značenju pravilne prehrane i zdravijih prehrambenih odabira te iskazuju potrebu za posebnim i drugačijim oblicima prehrane (različita oboljenja, intolerancije na hranu, alergije, veganski ili vegeterijanski način prehrane…).

Praktična nastava dijetetskog kuharstva odvijat će se pod individualnim mentorstvom kuhara zagrebačkih hotela The Westin, Sheraton, Panorama i International.

Informacije se mogu dobiti na broj telefona 095/6003 009 ili e-mail: silvija.mrsic@pou.hr