Radionice psihologije

Hobi
Zdravstvo i socijalna skrb

O
Programu

Novi ciklus RADIONICA PSIHOLOGIJE!

Početak radionica: 05.10.2020.

  • "Krizne i stresne situacije – suočavanje s njima" - ciklus od 6 radionica, svaka u trajanju od 2 školska sata (ukupno 12 školskih sati). Vrijeme održavanja održavanja nastave - ponedjeljkom od 10:00 do 11:30.
  • "Međuljudski odnosi – primanje i davanje ljubavi" - ciklus od 6 radionica, svaka u trajanju od 2 školska sata (ukupno 12 školskih sati). Vrijeme održavanja nastave - ponedjeljkom od 16:30 do 18:00.

 

Početak radionica - nastava na daljinu: 10.10.2020.

  • "Krizne i stresne situacije – suočavanje s njima" - ciklus od 6 radionica, svaka u trajanju od 2 školska sata (ukupno 12 školskih sati). Vrijeme održavanja održavanja nastave - subotom od 10:00 do 11:30.
  • "Međuljudski odnosi – primanje i davanje ljubavi" - ciklus od 6 radionica, svaka u trajanju od 2 školska sata (ukupno 12 školskih sati). Vrijeme održavanja nastave - subotom od 11:30 do 13:30.

Više o nastavnici:


MARIJA POPOVAC TOMŠIĆ, dipl. psiholog i gestalt psihoterapeut

Rođena sam u Splitu 1980. godine. U Zagrebu sam završila studij psihologije (Hrvatski studiji, 2006) i postdiplomski stekla zvanje Klinički Gestalt psihoterapeut (IGW – Institut für Integrative Gestalttherapie Würzburg, Njemačka, 2017). Članica sam Hrvatske psihološke komore i Društva Gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske. Osim navedenog formalnog obrazovanja, usavršavala sam se i kroz kratke edukacije i stekla certifikate: “Dječja razvojna neuropsihologija”, “Psihologijska procjena u dječjoj dobi” (Centar za psihodijagnostičke instrumente Filozofskog Fakulteta u Zagrebu), “Izobrazba za rad sa zlostavljanom i zanemarenom djecom i njihovim obiteljima” (Poliklinika za zaštitu djece Grada Zagreba), “Asocijativne karte u psihoterapiji” (Udruga “Idemo dalje”, Zagreb). Radna iskustva sam stjecala kao predškolski psiholog u privatnom dječjem vrtiću, potom kao stručni suradnik psiholog na trogodišnjem programu “Podrška roditeljima djece oboljele od neuromuskularnih bolesti”, djelovala sam kao vanjska suradnica centara za socijalnu skrb u Zagrebu i Zaprešiću. U području kompetentnog roditeljstva provela sam radionice za roditelje u sklopu istoimenog projekta Udruge “Sunce”. Vanjska sam suradnica Udruge “Vjetar u leđa”, u kojoj već dekadu kreiram i provodim radionice za darovitu djecu. U Pučkom otvorenom učilištu Zagreb, kao vanjska suradnica, kreiram i provodim radionice za treću životnu dob. Nakon više od dekade raznolikih poslovnih iskustava, najveće ispunjenje u radu pronašla sam u području psihoterapije, individualnom i grupnom radu. Osobito uživam u podršci intrinzičnoj motivaciji za osobnim razvojem, učenjem i istraživanjem, kao i primjeni gestalt pristupa u oblikovanju stručnih radionica.

Vrsta programa

Hobi

Upisi u e radnu knjižicu

Ne

Uvjeti za upis

Navršenih 15 godina.

Cijena

  • 550,00 kn - redovita cijena,
  • 300,00 kn - promotivna cijena za nastavu na daljinu.

Potrebne isprave

  • Ispunjena upisnica s ugovorom

Mogućnost plaćanja

UPLATOM NA ŽIRO-RAČUN POUZ-a:

  • jednokratno u cijelosti prije upisa.

UPLATOM NA BLAGAJNI POUZ-a:

  • jednokratno u cijelosti gotovinom/uplatom prilikom upisa;
  • jednokratno u cijelosti karticom prilikom upisa (Maestro - ESB, PBZ, ZABA, Mastercard - ESB, PBZ, ZABA, Visa – ESB, ZABA, Visa PBZ Debit, PBZ Premium Visa).

Trajanje programa

12 sati.

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na
0800 321 321
ili pošaljite upit

Pošalji upit

Moglo bi vas zanimati