SADRŽAJ PROGRAMA:
- Nacionalno slastičarstvo s vježbama;
- Stručna nazivlja u slastičarstvu na francuskom jeziku;
- Suvremena u slastičarstvu;
- Suvremena oprema slastičarnice;
- Poduzetničke vještine;
- Komunikacijske vještine;
- Higijena i zaštita na radu.
Atraktivan i jedinstven program usavršavanja kuhara ili slastičara koji daje naglasak na značenju slastičarstva u nacionalnom i regionalnom kuharstvu i slastičarstvu.
Usavršite i usvojite znanja i vještine za samostalno i stručno izrađivanje slastica primjenom najsuvremenije slastičarske opreme i pribora.
Uz nacionalne slastice (nabujci, varenci, pekmezi, sladoledi, čokolade, umaci, kreme, tijesta, dekoracije i drugo) program daje i sadrži osvrt na globalne trendove u slastičarstvu, uključujući i molekularno slastičarstvo.
Dio programa posvećen je izradi poslovnog plana za uspješno osnivanje i vođenje slastičarnice.