Stručna nazivlja u slastičarstvu na francuskom jeziku;
Suvremena u slastičarstvu;
Suvremena oprema slastičarnice;
Poduzetničke vještine;
Komunikacijske vještine;
Higijena i zaštita na radu.
Atraktivan i jedinstven program usavršavanja kuhara ili slastičara koji daje naglasak na značenju slastičarstva u nacionalnom i regionalnom kuharstvu i slastičarstvu.
Usavršite i usvojite znanja i vještine za samostalno i stručno izrađivanje slastica primjenom najsuvremenije slastičarske opreme i pribora.
Uz nacionalne slastice (nabujci, varenci, pekmezi, sladoledi, čokolade, umaci, kreme, tijesta, dekoracije i drugo) program daje i sadrži osvrt na globalne trendove u slastičarstvu, uključujući i molekularno slastičarstvo.
Dio programa posvećen je izradi poslovnog plana za uspješno osnivanje i vođenje slastičarnice.
Vrsta programa
Usavršavanje.
Upisi u e radnu knjižicu
Da
Uvjeti za upis
Navršenih 18 godina, završena srednja škola za zanimanje slastičara ili kuhara, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova slastičara specijaliste nacionalnih slastica i sanitarna knjižica.
Cijena
6.800,00 kn.
Potrebne isprave
Dokumenti potrebni za upis (uz predočenje originala):
preslika zadnje završene škole,
preslika domovnice,
preslika rodnog lista,
liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova slastičara specijaliste nacionalnih slastica,