Program se provodi kontinuirano od 2005. godine. Po završetku programa polaznici će stručno i kvalitetno planirati i organizirati rad u ugostiteljskom objektu, brinuti o prezentaciji i promidžbi restorana, ekonomičnosti rada, estetskom izgledu jela i uređenju prostora. Jedan od vještina koju će steći je i osmišljavanj eprezentacija i promocije nacionalnih jela i pića.
Vrsta programa
Četverogodišnji srednjoškolski program
Upisi u e radnu knjižicu
Da
Uvjeti za upis
završena najmanje osnovna škola i navršenih 15 godina - za upis u 1. razred;
završena srednja škola i navršenih 17 godina - za upis u prekvalifikaciju
Cijena
5.900,00 kn- razred;
14.600,00 - prekvalifikacija
Potrebne isprave
svjedodžba osnovne škole (za upis u 1.razred)
svjedodžbe prethodno završenih razreda srednje škole,
svjedodžba o završnome radu/ispitu (za upis u prekvalifikaciju)
domovnica,
rodni list,
upisnica s ugovorom;
Mogućnost plaćanja
Karticama (odjednom ili na rate)
Online karticama
Gotovina
Trajanje programa
pojedini razred - najmanje 9 mjeseci;
prekvalifikacija - najmanje 15 mjeseci
Prijavi se!
Nazovite nas besplatno na 0800 321 321 ili pošaljite upit