Pečenjar

Osposobljavanje
Turizam i ugostiteljstvo

O
Programu

SADRŽAJ PROGRAMA:

Osnove poznavanja robe i namirnica, poslovi pečenjara, osnove higijene, zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć, praktična nastava.

KOMPETENCIJE KOJE POLAZNIK/ICA STJEČE ZAVRŠETKOM PROGRAMA:

  • Primijeniti pravila osobne higijene te higijene prostorija, uređaja, posuđa i pribora u ugostiteljskom objektu;
  • Odabrati i pripremiti namirnice, začine i mirodije za pripremu jela na roštilju i ražnju, pećnici, peki ili krušnoj peći;
  • Koristiti ugostiteljske uređaje, opremu, sredstva i pribor na pravilan i siguran način;
  • Primijeniti tehnike gotovljenja različitih vrsta jela na roštilju, ražnju, pećnici, peki i krušnoj peći;
  • Provesti ispravno čuvanje i skladištenje namirnica;
  • Komunicirati s osobljem  na primjeren način i primjenjivati pravila poslovnog bontona.

Vrsta programa

Osposobljavanje.

Upisi u e radnu knjižicu

Da

Uvjeti za upis

Navršenih 17 godina, završena osnovna škola, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova pečenjara.

Cijena

u izradi - NOVI PROGRAM.

Potrebne isprave

Dokumenti potrebni za upis (uz predočenje originala):

  • preslika zadnje završene škole,
  • preslika domovnice,
  • preslika rodnog lista,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova pečenjara.

Mogućnost plaćanja

  • Karticama (odjednom ili na rate)
  • Online karticama
  • Gotovina

Trajanje programa

140 sati.

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na
0800 321 321
ili pošaljite upit

Pošalji upit

Moglo bi vas zanimati