Kuhar

Osposobljavanje
Turizam i ugostiteljstvo

O
Programu

SADRŽAJ PROGRAMA:

Ugostiteljska roba, osnovne kuharstva, zaštita na radu i praktična nastava.

KOMPETENCIJE KOJE POLAZNIK/ICA STJEČE ZAVRŠETKOM PROGRAMA:

  • Odabirati živežne namirnice po kvaliteti, sastavu, podrijetlu i svojstvima;
  • Pomagati pri pripremi, gotovljenju, izlaganju i posluživanju jela;
  • Provoditi tehnološke postupke gotovljenja jela (kuhanjem, pirjanjem, pečenjem i drugo);
  • Koristiti kuhinjske strojeve, pribor, alate i uređaje na ispravan način;
  • Primjenjivati pravila osobne higijene, higijene prostorija, uređaja i pribora te provoditi zaštitne mjere;
  • Primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.

Vrsta programa

Osposobljavanje

Upisi u e radnu knjižicu

Da

Uvjeti za upis

Navršenih 15 godina, završena osnovna škola, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova u zanimanju kuhar/ica i sanitarna knjižica.

Cijena

4.000,00 kn

Potrebne isprave

Dokumenti potrebni za upis (uz predočenje originala):

  • preslika zadnje završene škole,
  • preslika domovnice,
  • preslika rodnog lista,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova u zanimanju kuhar/ica;
  • sanitarna knjižica.

Mogućnost plaćanja

  • Karticama (odjednom ili na rate)
  • Online karticama
  • Gotovina

Trajanje programa

152 sata.

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na
0800 321 321
ili pošaljite upit

Pošalji upit

Moglo bi vas zanimati