KULINARSKE RADIONICE S FOOD BLOGERICAMA! Azijska kuhinja s Tanjom!

Hobi
Turizam i ugostiteljstvo

O
Programu

SUBOTNJE KULINARSKE RADIONICE S FOOD BLOGERICAMA!

Ako želite naučiti kuhati ili unaprijediti svoja kulinarska znanja i vještine, a usput fino gricnuti, izvrsno se zabaviti i podružiti s poznatim hrvatskim gastro blogericama, evo prilike već ove jeseni!

Pučko otvoreno učilište Zagreb pokreće ciklus kulinarskih radionica subotom na kojima će vas Tanja Pastuović Klaić, Andrea Cukrov i Sandra Rončević provesti kroz svoje omiljene recepte i upoznati vas s raznim kulinarskim tehnikama.

AZIJSKA KUHINJA S TANJOM!

Jer azijska je hit!

Kao u svemu, tako i u svijetu gastronomije neka jela, tehnike i kuhinje naprosto su u modi. Azijska kuhinja je zadnjih godina u trendu, osvaja bogatim, dubokim okusima, ali i bojama, svježinom i brzom pripremom.

Na našoj radionici pripremit ćemo tri jela koja savršeno predstavljaju raznolikost i razigranost azijske kuhinje:

  • GYOZA - japanska punjena tjestenina. Ovi sočni mekano - hrskavi jastučići obožavani su diljem svijeta, a tajna njihova okusa leži u savršenom omjeru tijesta, mesa, povrća i začina. 
  • WONTON JUHA - fantastična aromatična kineska juha. Idealna za hladnije dane koji su pred nama. Ova čudesna juha u trenu će vas zagrijati i utješiti, ali i brzinski napuniti energijom :)
  • STIR FRY PILETINA / CHOW MEIN - jedno od najpopularnijih i najomiljenijih jela iz woka. Prženi rezanci s piletinom i povrćem, uz nezaobilazne začine i umake. Brzo, jednostavno i idealno za druženja s ekipom. Sjeckanje povrća oduzet će vam nešto vremena, dalje sve ide za čas.

Ukratko, naučit ćemo pripremiti gyoze, japansku punjenu tjesteninu o kojoj svi pričaju ;) Kuhat ćemo finu okrepljujuću kinesku juhu s tipičnim azijskim začinima i naučiti kako pripremati brzo i zdravo jelo u woku. 

VODITELJICA: Tanja Pastuović Klaić

VODITELJICA RADIONICE O SEBI:

Ja sam rođena Slavonka, odrasla u Županji, u obitelji i okruženju gdje je hrana bitna i gdje se kuha sa strašću i veseljem. U Zagreb sam stigla na studij politologije, no moji interesi i izbori tijekom godina su se mijenjali. Prije nešto više od 10 godina pokrenula sam food-blog COOKam i guštam, a moj je hobi s vremenom prerastao u puno više od toga.
Pokrenula sam vlastiti posao, otvorila agenciju za promidžbu, surađujem s prehrambenim brendovima, radim na kreiranju sadržaja za magazine i editorijale, bavim se food-stylingom, osmišljavam recepte, kuham i stiliziram hranu, vodim škole kuhanja i tematske radionice.
Zajedno sa sinom bavim se produkcijom video sadržaja, produkt fotografijom i uživam u našim zajedničkim projektima.
Volim dinamiku koju ovaj posao pruža, slobodu u kreiranju i objavljivanju, radost upoznavanja ljudi koji me inspiriraju, s kojima dijelim slične strasti i tada sve ima razlog i smisao. Osim svježih i kvalitetnih namirnica, važna mi je atmosfera u kuhinji, volim kuhati uz dobru glazbu.

Potražite me na Facebooku COOKam i guštam, instagramu tanja.cookamigustam  a zavirite i na moj blog COOKam i guštam.

Vrsta programa

Hobi

Upisi u e radnu knjižicu

Ne

Uvjeti za upis

Uplata nakon koje dobivate potvrdu o rezervaciji svog mjesta u grupi.

Prilikom plaćanja molim staviti poziv na broj 5051D i OIB.

Cijena

375,00 kn -  po izvršenoj uplati dobivate potvrdu o rezervaciji svog mjesta u grupi. 

U skladu s epidemiološkom situacijom vezanom za pandemiju bolesti COVID-19, veličina grupe je ograničena na 8 polaznika.

Potrebne isprave

Za dodatne informacije molimo kontaktirati Zinku Mujkić na  e-mail: zinka.mujkic@pou.hr ili pozivom na broj 097 6060 297.

Mogućnost plaćanja

Uplatu možete izvršiti na jedan od sljedećih računa:

  • ZABA HR0223600001101352593
  • PBZ HR1323400091110058101,
  • ESB HR1624020061100434573.

Prilikom plaćanja molim staviti poziv na broj 5051D i OIB. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail: zinka.mujkic@pou.hr i svoj kontakt telefon.

Trajanje programa

4 sata. 

Subotom od 10:00 do 14:00 sati, kabinet 206, 1. kat

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na

0800 321 321

ili pošaljite upit e-poštom na adresu

upisni@pou.hr

Moglo bi vas zanimati