Radionica "Uz koktele i slastice dočekajmo proljeće!"

Hobi
Turizam i ugostiteljstvo

O
Programu

SADRŽAJ RADIONICE:

Na ovoj egzotičnoj proljetnoj radionici očekuje vas

  • priprema slastica „Naranča sa strašću“ i „Slatki poljubac s kruškom“
  • te priprema i kušanje primamljivih koktela Springbank i Tennessee sour.

Čarobno, zar ne? Otmjeno? Za sada ćemo biti tajnoviti te otkriti samo toliko, a više detalja o slasticama i koktelima koje ćemo pripremati dobit ćete na samoj radionici!

 

RIJEČ O VODITELJIMA RADIONICE:

FILIP PLETEŠ, rođen je u Rijeci, 09. travnja 1992. godine, po struci hotelijersko turistički tehničar. Hotelijersko-turističku školu Opatija, završio je s odličnim uspjehom 2010. godine. Nakon završetka škole stručno se usavršavao po cijelom svijetu. Sam za sebe kaže da je stjecao iskustvo i vještine na svih sedam kontinenata, a od škola koje je završio ističe European Bartending School u Ateni, zatim Court Master Sommeliers u Londonu i Cigar Society u Beogradu. Posebno je ponosan i na završene edukacije u Finlandia Midnight Sun Society u Helsinkiju, Metaxa Brand Ambassador Class u Ateni i Brugal Brand Ambassador u Puerto Plati. Od svojih radnih iskustava ističe poziciju Bar Managera Holland America Cruise Line, zatim Operations Managera Nikki Beach Marbella te Head Bartender/Head Sommelier Sophie's Restaurant/The Dean Hotel Dublin i Head of Brandy Advocacy Brown Forman West Balkans na kojoj se trenutno nalazim. Većinu svog radnog vijeka proveo je u inozemstvu i tek u zadnje vrijeme postaje djelom hrvatske barske scene. U sklopu ovog posla imamo je sreće i privilegije raditi za Brandove kao što su Jack Daniels, Woodford Reserve, Finlandia, Herradura, itd…

Njegova filozofija je „Ako čovjek ne želi biti najbolji u tome što radi i ponositi se svojim poslom, ne treba ni raditi“.

 

DUNJA MARTINOVIĆ, rođena je 28. travnja 1986. u Rijeci. Završila je srednju Ugostiteljsku školu za slastičara u Opatiji. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja sudjelovala je na Međunarodnom natjecanju ugostiteljskih škola i dvije godine za redom osvojila je zlatnu medalju za „Hladni slatki izložak“. Nakon završene škole pohađala je razne radionice i usavršavanja kako bih proširila svoje znanje u struci i šire. Pohađala je radionice za dizajn torti, čokolade i praline, carving voća i povrća, finger food te druge razne masterclass certificirane radionice vezane za struku za koje ima certifikate i priznanja kao i masterclassova koje je završila u Hrvatskoj. U školi La cuisine Paris završila je edukaciju Le Croissant and Traditional Breakfast Pastries te radionicu Macaron Intensive Technical Class. Također, osim stjecanja znanja i vještina u navedenim školama imala je prilike steći iskustva i znanja i na svojim radnim mjestima kao što su restoran i catering Rougemarine, Restoran Vinodol, Zvona Catering te slastičarnica Kaokakao u Rijeci i Opatiji. Trenutno je zaposlena u Restoranu Fidel Gastro gdje je zadužena za izradu kolača i torti po vlastitim idejama i receptima.

Vrsta programa

Hobi

Upisi u e radnu knjižicu

Ne

Uvjeti za upis

Navršenih 18 godina.

Cijena

  • 550,00 kn - redovita cijena
  • 350,00 kn - PROMOTIVNA CIJENA S POPUSTOM
  • 300,00 kn - za polaznike POUZ-a (bivše i sadašnje)

Potrebne isprave

Dokumenti potrebni za upis:

  • Ispunjena upisnica i ugovor.

Mogućnost plaćanja

UPLATOM NA ŽIRO-RAČUN POUZ-a:

  • jednokratno u cijelosti prije upisa.

UPLATOM NA BLAGAJNI POUZ-a:

  • jednokratno u cijelosti gotovinom/uplatom prilikom upisa;
  • jednokratno u cijelosti karticom prilikom upisa (Maestro - ESB, PBZ, ZABA, Mastercard - ESB, PBZ, ZABA, Visa – ESB, ZABA, Visa PBZ Debit, PBZ Premium Visa).

Trajanje programa

4 sata.

U skladu s epidemiološkom situacijom vezanom za pandemiju bolesti COVID-19, veličina grupe je ograničena na 10 polaznika.

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na

0800 321 321

ili pošaljite upit e-poštom na adresu

upisni@pou.hr

Moglo bi vas zanimati