RADIONICA SLASTIČARSTVA - Proljetno uskršnja fantazija

Hobi
Turizam i ugostiteljstvo

O
Programu

RADIONICA SLASTIČARSTVA - Proljetno uskršnja fantazija!

DATUM POČETKA: 14. travnja 2022.

SADRŽAJ RADIONICE:

 • priprema deserta kao što su cupcakes, kroštule, kuglof i voćni tart;
 • izrada kreme za ukrašavanje cupcakesa.

Za sada ćemo biti tajnoviti te otkriti samo toliko, a više detalja o slasticama koje ćemo pripremati dobit ćete na samoj radionici!

Riječ o voditeljici radionice:

DUNJA MARTINOVIĆ, rođena je 28. travnja 1986. u Rijeci. Završila je srednju Ugostiteljsku školu za slastičara u Opatiji. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja sudjelovala je na Međunarodnom natjecanju ugostiteljskih škola i dvije godine za redom osvojila je zlatnu medalju za „Hladni slatki izložak“. Nakon završene škole pohađala je razne radionice i usavršavanja kako bi proširila svoje znanje u struci i šire. Pohađala je radionice za dizajn torti, čokolade i praline, carving voća i povrća, finger food te druge razne masterclass certificirane radionice vezane za struku za koje ima certifikate i priznanja kao i masterclassova koje je završila u Hrvatskoj. U školi La cuisine Paris završila je edukaciju Le Croissant and Traditional Breakfast Pastries te radionicu Macaron Intensive Technical Class. Također, osim stjecanja znanja i vještina u navedenim školama imala je prilike steći iskustva i znanja i na svojim radnim mjestima kao što su restoran i catering Rougemarine, Restoran Vinodol, Zvona Catering te slastičarnica Kaokakao u Rijeci i Opatiji te Restoran Fidel Gastro gdje je bila zadužena za izradu kolača i torti po vlastitim idejama i receptima. Trenutno radi u Fetiš bistro & deli koja nudi kompletnu ponudu slatkih i slanih delicija bez glutena gdje možete probati nekoliko njenih kreacija.

Vrsta programa

Hobi

Upisi u e radnu knjižicu

Ne

Uvjeti za upis

Navršenih 15 godina.

Upisi u radionicu obavljaju se u Upisnom uredu Učilišta radnim danom  u vremenu od 8,00 do 17,30 sati, e-mail upisni@pou.hr zaključno s 12.4.2022.

Za dodatne informacije o radionici možete se javiti voditeljici programa -  Romani Černe Hulina putem e-maila romana.cerne_hulina@pou.hr

Cijena

 • 550,00 kn - redovita cijena
 • 350,00 kn - PROMOTIVNA CIJENA S POPUSTOM
 • 300,00 kn - za polaznike POUZ-a (bivše i sadašnje)

Potrebne isprave

 • Ispunjena upisnica s ugovorom.

Mogućnost plaćanja

UPLATOM NA ŽIRO-RAČUN POUZ-a:

 • jednokratno u cijelosti prije upisa.
  UPLATOM NA BLAGAJNI POUZ-a:
 • jednokratno u cijelosti gotovinom/uplatom prilikom upisa;
  jednokratno u cijelosti karticom prilikom upisa (Maestro - ESB, PBZ, ZABA, Mastercard - ESB, PBZ, ZABA, Visa – ESB, ZABA, Visa PBZ Debit, PBZ Premium Visa).

Trajanje programa

4 sata od 15 do 19 sati, slastičarski kabinet - 206/I. kat.

U skladu s epidemiološkom situacijom vezanom za pandemiju bolesti COVID-19, veličina grupe je ograničena na 8 polaznika.

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na

0800 321 321

ili pošaljite upit e-poštom na adresu

upisni@pou.hr

Moglo bi vas zanimati