Radionica slastičarstva - "Cupcakes"

Hobi
Turizam i ugostiteljstvo

O
Programu

Radionica slastičarstva - "Cupcakes"

SADRŽAJ RADIONICE:

  • izrada cupcakesa
  • izrada domaćeg fondanta za prekrivanje torti i ukrašavanje
  • izrada kreme za ukrašavanje te izrada dekoracija od iste
  • izrada dekoracija od fondanta

 

Riječ o voditeljici radionice:

DUNJA MARTINOVIĆ, rođena je 28. travnja 1986. u Rijeci. Završila je srednju Ugostiteljsku školu za slastičara u Opatiji. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja sudjelovala je na Međunarodnom natjecanju ugostiteljskih škola i dvije godine za redom osvojila je zlatnu medalju za „Hladni slatki izložak“. Nakon završene škole pohađala je razne radionice i usavršavanja kako bi proširila svoje znanje u struci i šire. Pohađala je radionice za dizajn torti, čokolade i praline, carving voća i povrća, finger food te druge razne masterclass certificirane radionice vezane za struku za koje ima certifikate i priznanja kao i masterclassova koje je završila u Hrvatskoj. U školi La cuisine Paris završila je edukaciju Le Croissant and Traditional Breakfast Pastries te radionicu Macaron Intensive Technical Class. Također, osim stjecanja znanja i vještina u navedenim školama imala je prilike steći iskustva i znanja i na svojim radnim mjestima kao što su restoran i catering Rougemarine, Restoran Vinodol, Zvona Catering te slastičarnica Kaokakao u Rijeci i Opatiji te Restoran Fidel Gastro gdje je bila zadužena za izradu kolača i torti po vlastitim idejama i receptima. Trenutno radi u Fetiš bistro & deli koja nudi kompletnu ponudu slatkih i slanih delicija bez glutena gdje možete probati nekoliko njenih kreacija.

Vrsta programa

Hobi

Upisi u e radnu knjižicu

Ne

Uvjeti za upis

Navršenih 15 godina.

Cijena

550,00 kn - redovita cijena

350,00 kn - PROMOTIVNA CIJENA S POPUSTOM

300,00 kn - za polaznike POUZ-a (bivše i sadašnje)

Potrebne isprave

  • Ispunjena upisnica s ugovorom

Mogućnost plaćanja

UPLATOM NA ŽIRO-RAČUN POUZ-a:

  • jednokratno u cijelosti prije upisa.

UPLATOM NA BLAGAJNI POUZ-a:

  • jednokratno u cijelosti gotovinom/uplatom prilikom upisa;
  • jednokratno u cijelosti karticom prilikom upisa (Maestro - ESB, PBZ, ZABA, Mastercard - ESB, PBZ, ZABA, Visa – ESB, ZABA, Visa PBZ Debit, PBZ Premium Visa).

Trajanje programa

4 sata.

U skladu s epidemiološkom situacijom vezanom za pandemiju bolesti COVID-19, veličina grupe je ograničena na 8 polaznika.

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na

0800 321 321

ili pošaljite upit e-poštom na adresu

upisni@pou.hr

Moglo bi vas zanimati