Osnove povrćarstva, uzgoj povrća u zatvorenom prostoru, zaštita na radu i praktična nastava.
KOMPETENCIJE KOJE SE STJEČU ZAVRŠETKOM PROGRAMA:
Razlikovati povrtne kulture za uzgoj u zatvorenom prostoru;
Razlikovati, odabrati i primijeniti odgovarajuće postupke pri uzgoju, berbi, skladištenju i preradi povrća uzgojenog u zatvorenom prostoru;
Koristiti alate i sredstva za uzgoj povrća u zatvorenom prostoru na stručan i siguran način;
Prepoznati i suzbijati bolesti i nametnike povrća u zatvorenom prostoru;
Planirati troškove uzgoja povrća u zatvorenom prostoru te plasman proizvoda na tržište;
Primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanje prve pomoć, do dolaska stručne osobe.
Vrsta programa
Osposobljavanje.
Upisi u e radnu knjižicu
Da
Uvjeti za upis
Završena osnovna škola, navršenih 18 godina života i liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova uzgajivača povrća u zatvorenom prostoru.
Cijena
3.970,00 kn.
Potrebne isprave
Dokumenti potrebni za upis (uz predočenje originala):
preslika zadnje završene škole,
preslika domovnice,
preslika rodnog lista,
liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova uzgajivača povrća u zatvorenom prostoru.