Radionica "Zdrava i lijepa koža"

Hobi
Osobne, usluge zaštite i druge usluge

O
Programu

POČETAK RADIONICE: 07.11.2020.

​RADIONICA "ZDRAVA I LIJEPA KOŽA"

Ova zanimljiva radionica o zdravlju i ljepoti kože namijenjena je svima koji žele saznati više o građi i funkciji kože, njezinoj pravilnoj njezi, idealnom odabiru preparata za svoj tip kože te njihovoj primjeni. Mapiranje kože lica pomoći će nam oko ciljanog izbora suplementa za kožu u svrhu očuvanja hidratacije i poboljšanja elastičnosti kože, odnosno smanjenja upalnih kožnih promjena. Vježbama za lice potaknuti ćemo na sasvim prirodan način stvaranje kolagena, aktivirati cirkulaciju i limfnu drenažu, te vratiti tonus mišićima lica i vrata. 


ŠTO ĆETE NAUČITI!

 • Najčešće zablude i pogreške u njezi kože;
  Kako odabrati idealan pripravak za svoju kožu ovisno o njenom tipu i stanju kože;
 • Koji su idealni suplementi, dodatci prehrani za njegu kože iznutra u svrhu očuvanja hidratacije i poboljšanja elastičnost kože, odnosno smanjenja upalnih kožnih promjene;
 • Kako pravilno nanositi proizvode za lice;
 • Kako izvoditi samomasažu lica;
 • Vježbama za lice potaknut ćemo na prirodan način stvaranje kolagena, aktivirati cirkulaciju i limfnu drenažu, te vratiti tonus mišićima lica i vrata.

Koža je pokazatelj naše tjelesne neravnoteže i refleksni odgovor cjelokupnog psihofizičkog stanja organizma!


Više o nastavnici:

Doktorica medicine Dragica Kelam Perić diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža, aktivno je sudjelovala u realizaciji poslijediplomske nastave "Management u zdravstvu" na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.
Radila je kao stručni voditelj Centra zdravlja i ljepote, služeći se najmodernijom tehnologijom u dijagnostici holističkog pristupa tipa i stanja kože. 
Svoje sveobuhvatno znanje svakodnevno koristi u liječničkom radu u Domu zdravlja Zagreb na specijalizaciji iz obiteljske medicine.
Pohađala je brojna stručna usavršavanja iz područja preventivne, estetske i anti age medicine u zemlji i inozemstvu (Klapp akademiju u Njemačkoj i Il Tempio della Salute u Italiji).
Educirala se i na specijalističkom poslijediplomskom studiju iz područja "Dermatofarmacije i medicinske kozmetologije".
Dugogodišnji je vanjski suradnik na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu, predavač stručnih predmeta iz anatomije, fiziologije, dermatologije i kozmetologije.
Područje njenog interesa kao liječnice obiteljske medicine s kompleksnim praktičnim znanjem iz kozmetologije je cjelovit i individualni pristup svakom pacijentu jer je koža zapravo pokazatelj naše tjelesne neravnoteže i refleksni odgovor cjelokupnog psihofizičkog stanja organizma.
Aktivna je članica više stručnih društava te licencirana od strane Hrvatske liječničke komore.

Vrsta programa

Hobi

Upisi u e radnu knjižicu

Ne

Uvjeti za upis

Navršenih 15 godina.

Cijena

PROMOTIVNA CIJENA 400,00 kn.

Potrebne isprave

Ispunjena upisnica i ugovor o obrazovanju.

Mogućnost plaćanja

 • Karticama (odjednom ili na rate)
 • Online karticama
 • Gotovina

Trajanje programa

6 sati.

Ciklus od 2 termina:

 • 07.11.2020. subota u razdoblju od 10:00 - 12:30 sati
 • 14.11.2020. subota u razdoblju od 10:00 - 12:30 sati

Prijavi se!

Nazovite nas besplatno na
0800 321 321
ili pošaljite upit

Pošalji upit

Moglo bi vas zanimati