• Osnove gospodarstva (Miran Šoić - Mirela Hock - Jelena Obad)

Priručnik za polaganje majstorskih ispita i stručne osposobljenosti.

Suvremeno hrvatsko društvo nastoji razviti tržišno gospodarstvo jer ono predstavlja dio modernoga zapadnog sustava i ujedno predstavlja uvjet bez kojega Republika Hrvatska ne može ući u Europsku Uniju.

Tržišno gospodarstvo sili nas da obrtnike osposobimo za tržišno natjecanje, da steknu znanja i vještine pomoću kojih će raditi kvalitetno, rentabilno i uspješno. Stoga vam nudimo vrijedan priručnik iz područja gospodarstva, koji će odlično poslužiti kandidatima za pripremu i polaganje majstorskoga ispita, odnosno ispita za provjeru stručne osposobljenosti.

Sadržaj priručnika «Osnove gospodarstva» obuhvaća široko područje znanja potrebnih svakome pravom majstoru. Između ostaloga u knjizi se obrađuju pojmovi vezani za obrt i razvoj obrta, poduzetništvo, menadžment, timsko vođenje i komuniciranje, platni promet, prodaju, marketing, poslovni plan, troškove i prihode, financiranje, poreze, udruživanja i dr., a nije izostavljeno ni suvremeno poslovanje kroz uporabu računala, te odnosom obrtnika prema suvremenim ekološkim pitanjima.

Pojmovi su kratko i jasno definirani i obrazloženi, te ilustrirani jednostavnim primjerima. Nadamo se da će priručnik majstorskim kandidatima biti koristan i pomoći im da dobro usvoje gradivo i uspješno polože majstorski ispit, te na taj način dokažu stručnu osposobljenost za svoj posao.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Osnove gospodarstva (Miran Šoić - Mirela Hock - Jelena Obad)

  • Model: Knjiga
  • Dostupnost: Dostupno
  • 84,00 kn


  • 5 ili više artikala 79,80 kn
  • 11 ili više artikala 75,60 kn
  • 20 ili više artikala 71,40 kn

Tagovi: osnove, gospodarstvo