• Transport, špedicija i osiguranje (S. Brzak)

Udžbenik je stručna knjiga rađena prema zadanom okvirnom programu i nastavnim sadržajima predmeta Transport, špedicija i osiguranje, jednog od bitnijih u školskom programu za komercijaliste.

Sadržaj knjige u znatnoj mjeri podudara se s građom udžbenika Transport i osiguranje, koji pokriva istovjetan predmet studija poslovne ekonomije na ekonomskom fakultetu. To je i razumljivo s obzirom na struku i vertikalnu obrazovnu povezanost.

Namijenjen je prvenstveno učenicima komercijalnog programa trgovačke škole, kao vrijedno radno sredstvo. Udžbenik ima dovoljnu širinu kako bi mogao obuhvatiti i potrebe nastavnika u planiranju i ostvarivanju nastavnih zadataka. Knjiga može poslužiti i kao pouzdan izvor informacija kadrovima u poslovnoj praksi, koji se susreću s problematikom transporta, špedicije i osiguranja.
Udžbenik obrađuje važna motrišta transporta, špedicije i osiguranja, s naglaskom na ekonomsko-pravni karakter ovih djelatnosti, dijelom organizaciju, tehniku i tehnologiju posla uz predočenje osnovnih dokumenata. Na taj način učenicima se omogućuje stjecanje znanja u opsegu koliko je prijeko potrebno za posao trgovca, skladištara ili špeditera (otpremnika).


B5 format, 136 stranica, mnogobrojni slikovni materijal.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Transport, špedicija i osiguranje (S. Brzak)

  • Model: Udžbenik
  • Dostupnost: Dostupno
  • 95,00 kn