• Termodinamika - radna bilježnica (I. Njire)

Ova radna bilježnica namijenjena je polaznicima srednjih strukovnih škola za zanimanja: tehničar za brodostrojarstvo, tehničar za energetiku, strojarski tehničar, tehničar za strojeve i uređaje i zrakoplovni tehničar.

Koristi se uz udžbenik TERMODINAMIKA (autor Ivo Njire), pa je prilagođena nastavnom planu i programu tih zanimanja.

U radnoj bilježnici obrađeno je cjelokupno gradivo iz udžbenika TERMODINAMIKA, s naglaskom na rješavanje zadataka. Sadržaj je podijeljen na poglavlja kao i u udžbeniku, te na nastavne teme i nastavne

jedinice. Poglavlja slijede kao i u udžbeniku s kratkim teorijskim dijelom na početku svake nastavne teme (jedinice). Na kraju svake nastavne jedinice dani su zadaci koje treba riješavati tijekom nastave ili kao domaći uradak. Također se ti zadaci mogu koristiti za pismenu provjeru znanja.

Ova radna bilježnica učenicima pomaže da brže i jednostavnije svladaju znanja i vještine pri rješavanju zadataka iz termodinamike. Skraćuje vrijeme pri izradi zadataka, jer nije potrebno gubiti vrijeme na prepisivanje zadataka.

Na kraju radne bilježnice dane su tablice s potrebnim karakteristikama različitih tvari, h-s dijagram za vodenu paru koji je dovoljno precizan za proračune, te dijagrami za vlažni zrak i prijenos topline. Podaci dobiveni iz h-s dijagrama mogu sasvim dobro poslužiti učenicima za rješavanje školskih zadataka.

Format A4 - 116 str.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Termodinamika - radna bilježnica (I. Njire)

  • Model: Radna bilježnica
  • Dostupnost: Dostupno
  • 76,00 kn


Tagovi: termodinamika