• Poznavanje robe u trgovini - neprehrambena roba (S. Brzak)

Poznavanje robe u trgovini (neprehrambena roba)

autor: Stjepan Brzak (6. izmijenjeno i dopunjeno izdanje 2015.)

Udžbenik je namijenjen ponajprije učenicima završnih razreda srednjih trgovačkih škola zanimanja prodavač (treći razred) i komercijalist (treći i četvrti razred), ali može poslužiti i kao solidan priručnik nastavnicima poznavanja robe, učenicima srodnih srednjih škola te prodavačima (trgovcima) u svakodnevnoj praksi.

Kao stručnu knjigu mogu ga koristiti i djelatnici komericijalnih poslova i dijelom marketinga. Knjiga se preporučuje i potrošačima kao svojevrsni vodič koji im daje praktične obavijesti o značajnom dijelu nrephrambenih proizvoda na našem tržištu.

Sadržaj knjige obuhvaća vrlo složena područja predmeta poznavanja robe i to: tehnologiju vode, energetske izvore (goriva), metalnu robu, elektrotehničku robu, motorna vozila i dijelove, boje i lakove, staklo i staklenu robu, keramičku robu, građevinski materijal, kemijsku robu za poljoprivredu, namještaj, optičku robu, fotoopremu i fotomaterijale, medicinsku robu, glazbala i umjetnine. Prema tome radi se o neprehrambenim proizvodima namijenjenim većinom širokoj potrošnji.

Tekstualni dio udžbenika dopunjuje veći broj ilustracija, što olakšava učenje.

316 stranica udžbenika popraćenih mnogobrojnim slikovnim materijalom i shematskim prikazima


 

Opis
Autor Stjepan Brzak

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Poznavanje robe u trgovini - neprehrambena roba (S. Brzak)

  • Proizvođač: POUZ
  • Model: Udžbenik
  • Dostupnost: Dostupno
  • 95,00 kn


Tagovi: Poznavanje robe