Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.


IZJAVA O SIGURNOSTI

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo uslugom ¸T-Coma pod nazivom PayWay.  T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).


Jamstvo sigurne online kupnje

Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo uslugom T-Coma pod nazivom PayWay. Sigurnost online plaćanja

• American Express® - Jamstvo sigurne online kupovine
• MasterCard® SecureCode™
• Verified by Visa

 

Djelatnici "Otvorene knjižare" ni u jednom trenutku nemaju pristup broju vaše kreditne kartice, dostupan im je samo broj autorizirane transakcije. U mogućnosti su transakciju naplatiti u cijelom iznosu ili djelomično ili u potpunosti otkazati.