Pekar

 

Naziv programa Pekar
Trajanje trogodišnji program
Vrsta programa Program stjecanja srednje stručne spreme
Voditeljica programa Barbara Mužević
Opis programa Polaznici će naučiti o važnosti zanimanja pekar i koje su mu dužnosti,upoznati se sa sa prostorijama, alatom i posuđem koje će koristiti, naučiti kako racionalno upotrebljavati materijale i energiju,  naučiti  kako se radi tijesto za kruh i peciva (priprema tijesta,doziranje,sve vrste zamjesa, zrenje, obrada, pečenje, hlađenje i skladištenje proizvoda) prijem i skladištenje svih tvoriva, čuvanje brašna u skladištima, upoznati propise o radu na siguran način i znati ih primijeniti, upoznati koji su mogući izvori zagađenja i širenja zaraznih bolesti te kako ih spriječiti.
Upoznati  će se sa radom na  računalu i mogućnostima primjene u pekarstvu.
   
Uvjeti za upis Završena osnovna škola, stariji od 15 godina
Posebni uvjeti Polaznici upisani u program prekvalifikacije prije polaganja završnog ispita moraju položiti razlikovne i dopunske ispite koje određuje Povjerenstvo Pučkog otvorenog učilišta Zagreb na temelju priloženih dokumenata
Oblik nastave Konzultativno - instruktivni
Cijena Cjenik možete pogledati ovdje...
   
Javna isprava Svjedodžba o završnom ispitu

Dokumenti potrebni za upis

Svjedodžba o završenoj osnovnoj školi
Rodni list
Domovnica
Ispunjena upisnica s ugovorom

Polaznici koji upisuju prekvalifikaciju prilažu još i:

Svjedodžbe (indeks) prethodno završenih razreda srednje škole
Svjedodžbu o završnom ispitu/maturi

 

 

 

Informacije:

 

Besplatni telefon: 0800 321 321
telefoni: 01/ 600 30 00, 01/ 600 30 01
fax:
01/ 600 30 04
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


ili

Tajništvo Odjela

telefon: 01/ 600 30 70
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.